Velkommen til finderiet.dk

finderiet.dk er skabt for alle Jer, der elsker jagten på det unikke og nostalgiske. Her er alt under ét tag, hvad enten man er til antik, genbrug eller brugskunst i den populære nostalgiske stil.

finderiet.dk stræber efter at få alle landets genbrugs- & antikbutikker, brugskunst- & livsstilsbutikker og auktionshuse registreret i søgeregistet. Så ingen behøver at gå glip af de mange spændende butikker, der gemmer sig overalt i Danmark, eller ikke mindst, ikke behøver at gå glip af en god handel. Også når man er på farten, kan man med mobil versionen af finderiet.dk finde frem til den butik, der har netop det, man søger.

I kalenderen kan du finde opslag fra private og foreninger. Find arrangementer såsom bagerumsmarkeder, loppemarkeder, antikmesser og livsstilsmesser. Find også arrangementer fra nogen af de registrerede butikker f.eks. udvidet åbningstider, åbent hus eller ligende. Alle, også dig, kan lægge et arrangement op for finderiet.dk’s brugere, det skal dog have relevans for genren. Kalenderen ligger desuden også på vores mobil version og på vores Facebook profil, så man altid kan følge med.

finderiet.dk er mere end et søgeregister. På bloggen kan man få inspiration og gode ideer til indretningen inde såvel som ude. Brug vores Facebook profil til at vise os dit seneste køb eller søg det glas du mangler i din samling, anbefal et markede eller en butik, osv. Og så er der altid en konkurrence at deltage i på finderiet.dk - vind flotte præmier!

Hjælp os med at gøre finderiet.dk’s søgeregister komplet. Har du kendskab til en butik, som ikke er med i søgeregistret, så skriv til os så alle kan få glæde af butikken.

Rigtig god fornøjelse og knæk & bræk på Jeres skattejagt rundt i Danmark! 
Med venlig hilsen
Karen & Brian, finderiet.dk

Find butikker

Her på forsiden kan du lave en hurtig søgning. Har du brug for en udvidet søgning, klikker du videre på feltet “Udvidet søgning” så får du flere muligheder og en introduktion til brugen af søgeregistret.


Butiksnavn:   By:

Kalender

August - 2014

ma

ti

on

to

fr

    

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Find aktuelle markeder, messer, garagesalg eller lignende i kalenderen.
Klik på den ønskede dato.


Nyt på Facebook

Bliv medlem af vores
salgs
side og køb eller
sælg 
genbrug, antik, osv. 

 

     Vi mødes der...