Gratis markedskalender

Kalenderen på finderiet.dk kan nu ganske GRATIS bruges af alle, der afholder et arrangement. Arrangementet skal dog have interesse for finderiet.dk's brugere f.eks.: Kræmmermarked, antikmesse, livsstilsmesse, garagesalg, auktion, bagagerumsmarked, vurderingsdag, osv.

Det er gratis at bruge kalenderen og der må gerne gøres reklame. Så har dit arrangement sit eget site, må man gerne linke til det. Man må også gerne give kontaktoplysninger ved f.eks. udlejning af stadepladser.

Klik HER og send os en mail for at få et log ind der letter brugen af kalenderen. Du kan også oprette et arrangement uden log ind, dog skal du på den måde taste lidt flere informationer. Klik blot på Opret arrangement i kalenderen til højre og du er i gang - vi glæder os til at besøge dit arrangement.
Vær opmærksom på at der kan gå op til 24 timer inden dit arrangement er tilgængelig i kalenderen, Det er lavet sådan, fordi vi gerne vil undgå ikke relevante arrangementer.

Bliv blogger på finderiet.dk
Er du én af de kreative mennesker der kan forvandle og genanvende genbrug på smukkeste vis, og har du lyst til at dele dine ideer med andre? Så er du velkommen til at blogge dine ideer her på finderiet.dk - vi glæder os rigtig meget til at blive inspireret af dine indlæg...

Klik HER og send os en mail, så opretter vi dig som bruger, og du får fri adgang til bloggen og kalenderen.  

Med venlig hilsen
Karen & Brian, finderiet.dk

Find butikker

Her på forsiden kan du lave en hurtig søgning. Har du brug for en udvidet søgning, klikker du videre på feltet “Udvidet søgning” så får du flere muligheder og en introduktion til brugen af søgeregistret.


Butiksnavn:   By:

Kalender

Januar - 2017

ma

ti

on

to

fr

      

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

     

Find aktuelle markeder, messer, garagesalg eller lignende i kalenderen.
Klik på den ønskede dato.


Bliv blogger...

Du skal logge ind på finderiet.dk,

for at kunne lægge indlæg på bloggen.


Få logind oplysninger her...